Quantum Manifestatie Door de Kracht van Je Hart

Dutch

Wie ben je echt? 

Je bent een groots, oneindig en eeuwig wezen en je bent op aarde om te ontdekken wie je werkelijk bent. Je bent hier om van de rit te genieten en jezelf niet tot op het bot te werken terwijl je je geluk opoffert. 

Als je op mij lijkt, ben je niet opgegroeid met die kennis.. Je hebt je misschien weleens afgevraagd wat liefde werkelijk is.

Het kostte me een tijdje om mijn naam JOY (Vreugde) echt te bezitten.

Ik kreeg de naam omdat mijn ouders te horen kregen dat ze niet zwanger konden worden: en toch ben ik hier. Ik herinner me dat ik een heel gelukkig kind was, maar toen de puberteit toesloeg, verloor ik de verbinding met mijn ware zelf en begon ik te worstelen.

Ik heb jarenlang gevochten tegen depressies, slapeloosheid en alle andere bijwerkingen van ‘people pleaser’ ( alles doen voor de ander). Ik werkte zo hard om perfect te zijn en te voldoen aan de behoeften van de mensen om me heen dat ik mezelf, mijn dromen en mijn passie vergat. 

Terwijl ik op een ochtend van mijn prachtige huis in mijn mooie auto, in mijn dure jurk naar mijn glamoureuze baan aan het rijden was, was het de gedachte: “Ik wou dat ik deze auto gewoon tegen een muur kon rijden en klaar was“, die me wakker maakte. Ik wist dat ik dat mijn kinderen nooit zou aandoen. Maar toch… ik wist dat ik moest opstaan ​​en mijn aangeboren levensvreugde terug moest vinden. 

Dus ging ik op een diepe innerlijke zoektocht, raadpleegde therapeuten, bestudeerde talloze programma’s en boeken om manieren te vinden om mijn levensvreugde weer op te rakelen; en mijn reden van bestaan te ontdekken.

Ik definieerde mijn missie “om JOY te verspreiden terwijl ik mezelf en anderen help te gedijen” en leerde de kracht van Quantum Manifestation.

Ondertussen vind ik dat ik de mooiste baan van de wereld heb en voel ik me congruent met mijn naam.

Je hartenwensen zijn de raketbrandstof voor je succes.

Om onze resultaten in manifestatie te versterken en dit op een gracieuze en vreugdevolle manier te doen (in plaats van je weg te forceren met wilskracht), moeten we verbinding maken met ons hart. Naar de liefde die de essentie is van wie we zijn. Maar velen van ons zijn empathische wezens, die (vaak) tientallen jaren hebben geworsteld in een harde, competitieve omgeving en twijfelen aan de kracht van ons hart. De gevangenis van pijnlijke emoties verhindert ons om onze droom van een gemakkelijk en vreugdevol leven te verwezenlijken en verlaagt ons succes in manifestatie.

Ontwaken uit je coma

Je bent hier met een reden. Je wordt vroeg of laat wakker om te worden wie je werkelijk bent. Het moment van ontwaken stelt je in staat om al je beperkingen (beperkende overtuigingen, trauma uit het verleden, emotionele gehechtheid) tegen te komen en die beperkingen te  doorbreken.

Je bent nu misschien sterk gehecht aan wie je denkt dat je bent en aan alle verschillende rollen die je speelt, waardoor je misschien je ware potentieel bent vergeten.

Door een gevoel te krijgen van je Quantum Zelf zoals ik het noem (die meest geëvolueerde versie van jou) en alle aangeleerde conditionering los te laten, kun je je hart meer en meer openen en je manifestatiekracht vergroten.

Wanneer je de leiding geeft aan je hart (in plaats van je hersenen), trek je automatisch meer aan van wat je verlangt, omdat je hart elektrisch 60x sterker is en magnetisch 6000x sterker dan je hersenen.

Nieuwe Tijden, Nieuwe Regels

De Aarde evolueert. De Mens heeft de mogelijkheid om hetzelfde te doen. We hebben toegang tot meer kennis dan ooit tevoren en toch zullen we alleen stijgen als we onze verantwoordelijkheid als ‘schepper’ van het leven beseffen; verbinding met de kracht van ons hart te maken en te werken met het Quantum Veld.

Quantum Wetenschap

De snelste manier van manifestatie vindt plaats wanneer we zonder enige twijfel onze intenties en hartenwensen via hoge frequenties (vanuit ons hart) uitzenden. Door af te stemmen op de toekomst waar je die hogere frequenties onder de knie hebt, en de persoon zijn die je wenst te zijn, manifesteer je in een versneld tempo. Tijdlijnen storten in en je beoefent Quantum Manifestatie.

Hier mijn 5 beste tips om te manifesteren met de Kracht van het Hart:

  1. Neem meer tijd voor jezelf. Maak jezelf de prioriteit om eerst jezelf lief te hebben. Begin je dag in stilte en weg van je beeldschermen om je intentie voor de dag  te stellen.
  2. Leer gracieus NEE te zeggen. Stem af op je hart en vraag: is dit een ‘hel ja’ of een ‘hel nee’? En als het een nee is: Zeg het!
  3. Vergeef en laat vreugdevol los. Vraag jezelf af: “Wat kunnen mijn uitdagingen en pijnlijke ervaringen nog meer betekenen? Hoe hebben ze me gediend en me geholpen sterker te worden?” Laat het verleden je toekomst niet beïnvloeden door je ‘power’ weg te geven aan de mensen die je pijn hebben gedaan. Knip de links door en ga verder. Bekijk dit gratis 5-daagse proces om je Heart Healing Revolution te helpen.
  4. “Claim” je verlangens. Stop met het beoordelen van je grote, sappige dromen als onmogelijk of ongepast en stem er in plaats daarvan op af! Vraag jezelf af: “Waarom is het zo gemakkelijk voor mij om af te stemmen op mijn hart en te manifesteren met gratie, genot en gemak en? Wat zou ik doen als ik wist dat ik niet kon falen?”
  5. Maak verbinding met je Quantum Zelf. Hoe zou je je voelen als al je strijd achter je lag en je beseft: “Ik heb het gedaan!“. Maak in gedachten een momentopname van dat moment. Waar ben je? Wat heb je aan? Hoe groot is die glimlach op je gezicht? Wat zijn de gedachten die je denkt? Hoe meer je je op dit moment in de tijd concentreert, hoe sterker je verheven emoties zijn… hoe meer energie je uitzendt om precies dat voor jou te laten gebeuren.

Laten we het proces Quantum Manifestatie starten door onze handen op ons hart te leggen met de volgende affirmatie:

Ik ben liefde. Ik ben eeuwig. Ik ben oneindig. Ik laat de energie door mij heen stromen die mijn hoogste goed dient en mij nu verbindt met mijn Quantum Zelf. Dank u. Zo is het. Zo zal het zijn. Of nog iets beters. 

 Moge je een leven creëren waarin je je veilig, gezond en gelukkig voelt; en manifesteren met gemak de verlangens van je hart. En als je met ons mee wilt duiken om diep in de kracht van het hart te duiken… Lees hier meer over De Rebirth Training en meld je aan.

Previous Post
Quantum Manifestation Through the Power of Your Heart
Next Post
Whose truth is the real truth?

Related Posts

Menu