Van Hagedissenhart naar Hart Chakra

Dutch

Het was op een zaterdag rond 11.00 s’morgens op Aruba. Ik was 13 jaar en had iets heel bijzonders gedaan en rende de keuken binnen en vroeg mijn moeder om een naald.

Mijn moeder keek me met een verbaasde blik aan en zei:” Waarom heb jij een naald nodig, Roy?”

Mijn antwoord vloog als één woord eruit: “ Ik heb een hagedis opengesneden, het hart eruit gehaald en weer erin gedaan en ik moet het weer dichtnaaien!” 

Mijn moeder trok een enorm vies (maar ook met trots in haar ogen) gezicht en ik kon haar amper horen :” Hier heb je een naald, doe je ding, maar breng die naald nooit meer terug!!

De hagedis heeft daarna nog een uur geleefd en dat was mijn eerste hartoperatie.

Toen we even daarna aan tafel zaten, vertelde ik het hele verhaal, terwijl mijn vaders glimlach groter en groter werd.

Hij draaide zich om naar mijn moeder en zei: “Weet je nog toen Roy een jaar of 3 was en met de deurknop rond rende om ieders hart te beluisteren?” 

“Dat is waar ook”, antwoordde mijn moeder. “We hadden toen zo’n witte ouderwetse doorknob en daar rende hij mee rond. Hij wilde toen al dokter worden. Goed zo, Roy, je bent nog steeds op dezelfde weg!”

“Jaaaa!!!!’ antwoordde ik. “Maar ik ga nog verder. Ik wil chirurg worden!”

Jaren later, na mijn studie medicijnen wilde ik nog steeds mijn droom waarmaken, maar het Universum had andere plannen met mij. (Of beter gezegd: mijn Hoge Zelf wist dat ik een andere missie te voldoen had). 

En zo kreeg ik een ongeluk, waardoor mijn handen hun stabiliteit verloren; ik in contact kwam met acupunctuur en op het pad van de Holistische Natuurgeneeswijzen stapte.

Wat een bijzondere weg was dat! Eerst was ik natuurlijk diep teleurgesteld en dacht ik dat ik mijn droom gefaald had. Ondertussen heb ik geleerd dat dat gewoon had moeten gebeuren zodat ik nu mensen op een andere manier de Kracht van hun Hart kan laten zien, voelen en gebruiken.

Ik heb wel vaak aan mijn hoofd toegeslingerd gekregen dat ik zweverig was met onder andere mijn gepraat en workshops over chakra’s, meditaties en frequenties van het hart.

Kreeg zelfs te horen dat ik geen echte dokter was maar een kwakzalver. Gelukkig brak me dat niet en ging ik steeds meer naar mijn hart (en naar die van anderen) luisteren.

En nu, weet je wat nu zo fantastisch is? De Wetenschap heeft keer op keer bewezen dat het ons hart is die de grote regelaar is.

Het hart is de krachtigste generator van elektromagnetische energie in het menselijk lichaam en produceert het grootste ritmische elektromagnetische veld van alle organen van het lichaam. Het elektrische veld van het hart is ongeveer 60 keer groter in amplitude dan de elektrische activiteit die door de hersenen wordt gegenereerd.

Zoek het maar op Internet en wetenschappelijke bladen: Het hart regeert!!!

En als je met ons mee wilt duiken om diep in de kracht van het hart te duiken… Lees hier meer over De Rebirth Training en meld je aan.

Previous Post
How Sour Are You?
Next Post
From a Lizard’s Heart to the Heart Chakra

Related Posts

Menu