Micro-samenlevingen : De maatschappij van de toekomst

VOEL JE DAT HET TIJD IS VOOR EEN RADICALE VERANDERING?  

Veel mensen voelen een “roeping” om samen met anderen gemeenschappen te creëren, waarin je eenvoudiger leeft, veel meer uitwisseling met elkaar hebt en samen een manier van leven creëert die verbonden is met de natuur en volledig onafhankelijk is van moderne zaken als elektriciteit, water en voedsel.

  • In wat voor soort gemeenschap wil jij leven?
  • Wil je weer in een van bovenaf opgelegde lockdown terechtkomen?
  • Waar wil je wonen tijdens de volgende lockdown en de nabije toekomst wanneer alles waaraan we gewend zijn verandert?
  • Met wie wil je samenwerken als de volgende golf van overheidsmaatregelen over ons heen rolt?

 

De Ideale Plaats

Deze vragen worden luider en luider in mijn hoofd: Ik krijg visioenen van een tijd waarin onze normale manier van leven radicaal wordt verstoord. Mijn vrouw Joy en ik zijn al jaren bezig met het vinden van een ideale plek voor mensen die dat willen (Personal Sanctuary/Toevluchtsoord), waar je elke crisis kunt doorstaan, mits je 100% zelfvoorzienend bent en niet afhankelijk van overheidsvoorzieningen. Wij helpen klanten wereldwijd bij het vinden van de juiste plekken.

De grote uitdaging met Persoonlijke Sanctuaries

De grootste uitdaging is dat je het niet alleen kunt: in een crisis heb je anderen nodig om te overleven. Je wilt ook alternatieve en holistische artsen, tandartsen en andere aanbieders om je heen hebben die op dezelfde golflengte zitten als jij.

Ik heb dit vaak besproken met mijn zakenpartner Briony en zij heeft in haar netwerk een manier gevonden om meerdere ‘micro-sociëteiten’ te financieren!

Micromaatschappij

Sinds twee jaar bouwt zij met een internationaal expertteam aan een nieuw model om een duurzaam model te ontwikkelen voor wonen en werken dat zelfstandig kan functioneren. Een model gebaseerd op de Quantum Principes van Oneindige Mogelijkheden, Flow en Overvloed waarin de nieuwste technologieën voor duurzaam leven, een duurzaam economisch hypermodern model in samenwerking met een eeuwenoude holistische benadering van Gezondheid en Quantum Educatie worden geïntegreerd: een micro-samenleving

Mijn droom werd geactiveerd

En dat heeft een oude droom in mij wakker gemaakt. Een droom van een zeer geavanceerde geïntegreerde kliniek en Spa-resort in de Amazone in de context van een eco-dorp dat echt geneeskunde van de toekomst brengt waar we nu aan werken. Ik heb een architect met wie ik samenwerk en Janosh heeft toestemming gegeven om een door hem ontwikkeld concept te gebruiken.

Wat we nu nodig hebben zijn mensen die dit willen en zullen samenwerken om het te manifesteren

Heb jij het gevoel: “Ja, ik wil deel uitmaken van de micro-samenlevingen en gemeenschappen van de toekomst. Hier wil ik mee bouwen!” ?

Dat kan tijdens het exclusieve live event Quantum Future op zondag 28 augustus in Venlo dat ik samen met Briony organiseer.

Tijdens het event kun je ook vragen stellen aan diverse experts op dit gebied.

Vragen zoals : 

  • Welke experts & gelijkgestemde pioniers wil ik om me heen verzamelen als er schaarste is aan aanbod, voedsel en energie?
  • Hoe wil ik mijn leven organiseren als de import- en exportproblemen groter worden en er hyperinflatie komt?
  • Hoe wil ik onderwijs voor kinderen organiseren als maatregelen op scholen steeds meer beperkingen opleggen en media het virtuele leven aanmoedigen?
  • In welke omgeving wil ik zijn als ik gezondheidsproblemen krijg en door wie wil ik behandeld worden?
  • Hoe wil ik afval verwerken, als oceanen dichtslibben met plastic en de bodemkwaliteit blijft verslechteren?

Al deze vragen en meer komen aan bod op deze bijzondere dag!

Kijk op onze Event-Pagina voor alle informatie die je nodig hebt om mee te doen.

Previous Post
Micro Societies : The Society of the Future
Next Post
Chakra 1: Ontdek de Toevluchtsoord van je Hart-De basis voor je Quantum Reis

Related Posts

Menu